Υλικά:

Για τις κοτομπουκιές:
1 μικρό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μπουκιές
Αλάτι και πιπέρι
Πολύ λίγο κάρυ (προαιρετικά)
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Λίγο γάλα
1 αβγό
4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Καλαμποκάλευρο, για πανάρισμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση:
4 τορτίγιες
Λίγο βούτυρο, για το ψήσιμο των τορτιγιών
Πατάτες τηγανητές ή ψητές, κομμένες σε κύβους
Μανιτάρια σοταρισμένα, κομμένα σε φέτες
Λαχανικά της αρεσκείας σου (π.χ., πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα) κομμένα σε λωρίδες
ή κύβους

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά για τις κοτομπουκιές.
Σκέπασε το μπολ και άφησέ το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, ή ιδανικά όλη τη
νύχτα.

Ετοίμασε τα λαχανικά της επιλογής σου. Σοτάρισε τα μανιτάρια και κόψε τα υπόλοιπα
λαχανικά σε κομμάτια κατάλληλα για τορτίγιες.
Πέρασε τις κοτομπουκιές από το καλαμποκάλευρο, βούτηξέ τες σε νερό και τηγάνισέ τες
σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά.

Άλειψε τις τορτίγιες με λίγο βούτυρο και ζέστανε τες σε ένα τηγάνι για λίγα
δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.

Γέμισε τις τορτίγιες με τις κοτομπουκιές, τις πατάτες, τα μανιτάρια και τα λαχανικά.
Τελικό ψήσιμο: Πέρασε τις γεμιστές τορτίγιες από το τηγάνι για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, χωρίς λάδι, μέχρι να ροδίσουν και να ζεσταθούν τα υλικά.

Σέρβιρε τις τορτίγιες ζεστές, με την αγαπημένη σου σάλτσα

H συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου