Υλικά:

για 2 πήλινα

λάδι 50 γρ
λουκάνικο χωριάτικο (να καλυπτουν οι ροδέλες την βάση περίπου)
τυρί φέτα 2 πιατάκια από 100 γρ
κίτρινο τυρί τριμμένο 100 γρ
ντομάτα 2 τεμ.
αυγά 2 τεμ.
ρίγανη
πιπέρι
φασκόμηλο 2-3 τεμ.
πιπερίτσες 3-4 τεμ.

Εκτέλεση:

Πρώτα έκοψα το λουκάνικο μου σε φέτες και το τηγάνισα, για 3-4 λεπτά, με ένα γύρισμα.
Προθερμαίνω τα πηλινα στο φουρνο και μετά τα άλιψα με λιωμένο βούτυρο.
Τακτοποιώ το λουκάνικο, βάζω από πάνω ένα πιάτο τυρί, ρίγανι, τριμμένο κίτρινο τυρί, ροδέλες ντομάτας και το υπόλοιπο λάδι.

Ψήνουμε στο γκριλ, για 7 λεπτά, στους 180 βαθμούς.
Μετά σπάω ένα αυγό και ρίχνω πάνω στις ντομάτες.
Βάζω καυτερές πιπεριές, τριμμένο τυρί, φασκόμηλο και ψήνουμε για 3-4 λεπτά στο ίδιο πρόγραμμα, μέχρι να σφίξουν τα αυγά.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: https://mytasted.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια….Είναι τραγανά εξωτερικά και διαλύονται σε στρώσεις σαν το κρουασάν
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια φωλιασμένα σε σφολιάτα