Τραγανές Πατάτες στο φούρνο 

📌Το μυστικό συστατικό αυτής της συνταγής θα κάνει τις πατάτες σας τραγανές εξωτερικά και τρυφερές εσωτερικά 🤤

✅Υλικά:

Πατάτες μεσαίου μεγέθους – 6 τεμ.
1 κουτ γλ άμυλο – θα κάνει τις πατάτες πιο τραγανές
2 κ.σ φυτικό λάδι
1/2 κουτ. γλ αλεσμένη πάπρικα
1/4 κουτ. γλ μαύρο πιπέρι
1/4 κουτ καρύκευμα σκόρδου
1 πρέζα αλεσμένο τσίλι

✅Μαγείρεμα:

1️⃣ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.
2️⃣ Πλένετε καλά τις πατάτες, μην τις ξεφλουδίζετε, τις στεγνώνετε και τις κόβετε κάθετα σε πολλές φέτες και τις βάζετε σε δοχείο κατάλληλο για ανακάτεμα.
3️⃣ Πασπαλίζουμε τις πατάτες με άμυλο και ανακατεύουμε καλά ώστε να καλυφθούν οι πατάτες με άμυλο.

4️⃣ Στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε ξανά καλά.
5️⃣ Στη συνέχεια, προσθέστε όλα τα μπαχαρικά και ανακινήστε ή ανακατέψτε καλά.
6️⃣ Τοποθετούμε τις πατάτες μία κάθε φορά σε ένα ταψί στρωμένο με περγαμηνή.
7️⃣ Ψήνουμε τις πατάτες για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

ΠΗΓΗ: ДОМАШНИЙ УГОЛОК