Υλικά

500γρ.κανταιφι
150γρ καρύδια χοντροκομμένα
Γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι η ότι άλλο θέλουμε.
2 κουβερτουρες των 250 γρ.
150 γρ βούτυρο.

Για το σιρόπι.
350 γρ ζάχαρη
350 γρ νερό.
Φλούδες από λεμόνι
Ξύλο κανέλας
Χυμός λεμονιού.

Εκτέλεση

Αφρατευουμε το κανταιφι,το τοποθετούμε στο ταψί και το ραντίζουμε με το βούτυρο η βιταμ.
Το ψήνουμε μέχρι να ροδισει λίγο.Το βγάζουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε από πάνω το χλιαρό σιρόπι.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Στο μεταξύ, κόβουμε σε μικρά κομματάκια το γλυκό του κουταλιού. Προσθέτουμε στο κανταιφι και τα καρύδια.Βαζουμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει λίγο.
Ήρθε η ώρα να” πλάσουμε”τα τρουφάκια μας.Αφου τελειώσουμε, λιώνουμε την κουβερτουρα σε Μπεν μαρί και βουτάμε τα τρουφάκια μας.Βαζουμε από πάνω κερασακια η καρύδια.Τα ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολλα και περιμένουμε να κρυώσουν.
Έτοιμα προς χρήση.
ΥΣ.Αν δεν συμπαθείτε την σοκολάτα, μπορείτε να τα ρολαρετε στο ινδοκαρυδο.

Η Συνταγή είναι της κας Katerina Fourlh