Υλικά

2 κιλά χοιρινό (λαιμό)
10 κρεμμύδια(μεσαίου μεγέθους)
2 κ.γ αλάτι
1 κ.γ πιπέρι
1 κ.γ ρίγανη
3 κ.γ πάπρικα
1/2 φλυτζάνι λάδι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κυβάκια και το κρεμμύδι σε λεπτά μισοφέγγαρα.
Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρέας.Σωτάρουμε μέχρι ν αλλάξει χρώμα.
Μαγειρεύουμε για περίπου 20-25 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Οι χυμοί που θα βγάλει το κρέας πρέπει να εξατμιστούν και να μείνει μόνο λίπος.
Αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε την πάπρικα και την ρίγανη. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και χαμηλώστε τη φωτιά. Αφήστε τα όλα να μαγειρευτούν για άλλα 20-25 λεπτά.
Ανακινείτε περιοδικά την κατσαρόλα.
Σερβίρουμε με μια φέτα λεμονιού και κλωναράκια φρέσκο ​​μαϊντανό.

Καλή σας όρεξη!!!!

Find more delicious recipes here