H συνταγή είναι της κας Μαρία Κάζδαγλη

Υλικά:

3 ποτήρια γάλα χλιαρό
3 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω για πιο σφιχτό χυλό)
1 φακελάκι ξερή μαγιά
300 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τον χυλό ανακατεύοντας το χλιαρό γάλα, το αλεύρι και τη μαγιά σε ένα μπολ.
Αφήνουμε τον χυλό να φουσκώσει για περίπου μισή ώρα.
Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα στον φουσκωμένο χυλό και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθεί.
Ρίχνουμε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Παίρνουμε κουταλιές από τον χυλό και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι, σχηματίζοντας μικρούς λουκουμάδες.
Τηγανίζουμε τους τυρολουκουμάδες μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.
Σερβίρουμε ζεστούς, σκέτους ή με μέλι.