Γρήγορα, εύκολα και τραγανά τυρομπουρεκάκια, με έτοιμο φύλλο.

Υλικά:

για 4 τυρομπουρέκια:
κρούστες πίτας 4 τεμ.
τυρί φέτα 150 γρ
λάδι περίπου 50 γρ
αυγό 1 τεμ.
λάδι 1 κ.γ.
γιαούρτι 1/2 κουπα
μαγειρική σόδα 1/2 κουτ.
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Παρασκευή:

Χτυπάμε ένα αυγό, προσθέτουμε το γιαούρτι, μαγειρική σόδα, μια κουταλιά λάδι.
Πάρτε ένα φύλλο και αλείψτε με λιωμένο βούτυρο.
Τοποθετήστε άλλάλλο ένα φυλλο και αλείφουμε με το μείγμα των αυγών, από πάνω θρυμματίζουμε το μισό τυρί.
Τυλίγουμε τα μπουρέκια χαλαρά, από τη κοντή πλευρά.
Τα κόβουμε σε δύο μέρη και τοποθετήστε σε ένα ταψί.


Από πάνω αλειφουμε τα μπουρεκια, με το υπόλοιπο μείγμα αυγών.
Τα βάζουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200 βαθμούς, για 15 λεπτά.

Απολαύστε τα!

ΠΗΓΗ: mytasted.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΤζιγεροσαρμάδες
Επόμενο άρθροΖουμερό Ραβανί με Ινδοκάρυδο