Τυροπιτούλες στο τηγάνι

Γεια σας, θέλετε να φάτε τυροπιτούλες, καλώς ήρθατε, γρήγορα και εύκολα στην προετοιμασία και πολύ, πολύ νόστιμα. Φτιάξτε τα και γράψτε μου αν σας αρέσουν θα μαγευτείτε 😘🌹.

Υλικά

1 πακέτο έτοιμα φύλλα κρούστας
300-350 γρ. τυρί φέτα τρυμμένη
50 γρ ανθρακούχο νερό
60 γρ. λάδι
Λάδι 60 γρ

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και ρίχνουμε το λάδι μέσα στο λιωμένο βούτυρο ανακατεύουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό και
ανακατεύουμε λίγο ακόμα και αφήνουμε στην άκρη.
Ανοίγουμε τα έτοιμα φύλλα μας αλείφουμε το πρώτο φύλλο καλά με το μείγμα λαδιού το γυρίζουμε ανάποδα και το αλείφουμε και από την άλλη μεριά.

Απλώνουμε σε όλο το φύλλο τριμμένη φέτα το διπλώνουμε στη μέση αλείφουμε με λάδι πάλι ρίχνουνε πάλι τριμμένη φέτα το ξανά διπλώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να εξαντληθούν τα υλικά μας. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά αλείφουμε τη βάση του τηγανιού με λίγο από το μείγμα του λαδιού αφήνουμε να ζεσταθεί και ξεκινάμε το ψήσιμο μιας μίας τυρόπιτας γυρνάμε και από τις δύο μεριές
να πάρουν ενα χρυσοκίτρινο χρώμα και είναι έτοιμες

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροκέικ σοκολάτας με ξηρούς καρπούς “Black Prince”
Επόμενο άρθροΑνοιξιάτικο Γλυκό: Πορτοκαλόπιτα με Μους Γιαουρτιού και Ζελέ Φράουλας ….