Συστατικά: |
Για τη γέμιση:
65 γραμμάρια ηλιέλαιο 100 γραμμάρια αλεύρι όλου του σκοπού 400 γραμμάρια γάλα 65γρ γιαούρτι 1 αυγό 200 γραμμάρια ελληνικής φέτας 20 γραμμάρια τυριού Gouda Για την πίτα: 1 πακέτο 450 γραμμάρια φύλλο για πίτα 60 γραμμάρια ηλιέλαιο Ελαιόλαδο |
|
Οδηγίες: |
Για τη γέμιση:
Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι χτυπήστε μαζί τα 65 γραμμάρια ηλιέλαιου με το αλεύρι. Για την πίτα: Λιπάνετε ένα στρογγυλό ταψί 25εκ με μια καλή δόση ελαιολάδου. Πάρτε ένα φύλλο και ανοιξτε το στον πάγκο σας. Λιπάνετε με ηλιέλαιο, χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι σιλικόνης. Απλώστε κατά μήκος μια γραμμή πάχους 1 cm από την γέμιση. (Αφήστε ένα κενό χώρο 1 εκατοστό σε κάθε άκρο του φύλλου, ώστε να μην βγει η γέμιση κατά την κύλιση)
|