Τυρόπιτα χωρίς φύλλο με σιμιγδάλι
Υλικά
1 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι
Ρίγανη
1 1/2 ποτήρι νερου φαρίνα
400γρ φέτα
4 αυγά
πιπέρι
1 1/2 ποτήρι νερού γάλα
1 ποτήρι νερού λάδι
1 κγ μπεικιν παουντερ
σουσάμι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη χτυπάμε τα αυγά, λάδι, ρίγανη,πιπέρι, γάλα και ρίχνουμε σταδιακά το
αλεύρι, μπεικιν και το σιμιγδάλι. Αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς 30 λεπτά να ροδίσει
Καλή Επιτυχία
ΠΗΓΗ: Φεη Μακ