Υλικά:
Αλεύρι – 300 γρ.
Μπέικιν πάουντερ – 10 g.
Γιαούρτι – 200 g.
Διττανθρακική σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού.
Αυγά – 4 τεμ.
Λάδι – 70 ml.
Αλάτι – 1 κουταλάκι του γλυκού.
Tυρί Φέτα – 300 g (θρυμματισμένο).
Σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Προσθέστε τη σόδα στο γιαούρτι και ανακατέψτε μέχρι να αφρατέψει. Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι και ανακατέψτε.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το λάδι, το αλάτι και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε να ενωθούν όλα καλά.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη πάστα. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά.
Ρίχνουμε και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, με αέρα, στο κάτω μέρος του φούρνου, για 30 λεπτά περίπου.
Καλή όρεξη!
Find more delicious recipes here