Υλικά:

1 πακέτο σφολιάτα
Τυρί γκούντα 650 γραμ.τριμμένο
Ζαμπόν
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1κ.σ κέτσαπ
1 κ.σ μουστάρδα
1 κρέμα γάλακτος
1 κρόκου αυγού,και λίγο σουσάμι.

Εκτέλεση:

Αφήνουμε την σφολιάτα σε θερμοκρασία δωματίου να ξεπαγώσει 2-3 ώρες.
Πέρνουμε το ένα φύλλο σφολιάτα το ανοίγουμε μεγαλύτερο λίγο από το ταψί,βαζουμε την κέτσαπ και την μουστάρδα που τα έχω ενώσει και αλείφω το φύλλο ,ρίχνουμε το κασέρι τριμμένο,το ζαμπόν πανω σε κάθε φέτα βάζουμε
λίγη τριμμένη πιπεριά και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Ανοίγουμε το άλλο φύλλο σφολιάτα και το βάζουμε από πάνω.
Κλείνουμε καλά τις άκρες γύρω γύρω.
Χαράζουμε την ζαμπονοκασερόπιτα σε κομμάτια και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού.
Και ρίχνουμε και σουσάμι από πάνω.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά περίπου.

H συνταγή είναι της κας Dimitris Anastasia Gkatzara

Προηγούμενο άρθροΣτριφτά Κουλούρια Θεσσαλονίκης – 100% Αφράτα
Επόμενο άρθροΜπισκοτένια Γεμιστά Καρυδάκια