Υλικά:
150-200γρ φέτα, κομμένη σε κομμάτια
Λίγο αλεύρι (για το παναρίσμα)
Λίγο φρυγανιά τριμμένη (ή παξιμάδι τριμμένο)
1 αυγό, χτυπημένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μπούκοβο
Μέλι για σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Παίρνουμε το κομμάτι τη φέτα το περνάμε από το αλεύρι που είναι ανακατεμένο με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, στη συνέχεια το περνάμε από το χτυπημένο αυγό ,και τέλος το περνάμε από τη φρυγανιά το βάζουμε στο airfryer για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς συνοδεύουμε με λίγο μέλι η πιο ωραία και η πιο υγιεινή φέτα πανέ που θα έχετε φάει, μπορεί να γίνει και στο τηγάνι και στο φούρνο
καλή σας επιτυχία 🥰
H συνταγή είναι της κας Ioanna Koulouri