Συστατικά
1 ψωμί μπακέτα κομμένο εγκάρσια στην μέση
6 Σκελίδες σκόρδο
¼ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
1 φλιτζάνι φρέσκια μοτσαρέλα
Φρεσκοτριμμένη Παρμεζάνα Ρεγάτο
Παρασκευή
1) Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώστε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και βάλτε το στην άκρη.
2) Σε έναν μικρό μπλέντερ, προσθέστε το σκόρδο, το λάδι και τον μαϊντανό μέχρι να γίνει κρέμα.
3) Βάλτε αυτό το μείγμα και στις δύο πλευρές του ψωμιού. Κλείστε το ψωμί και τυλίξτε το σε αλουμινόχαρτο, ψήστε το για 10 λεπτά.
4) Ξετυλίξτε και ανοίξτε το ψωμί πασπαλίζετε από πάνω τη μοτσαρέλα και ρίχνετε και την τριμμένη παρμεζάνα και στις 2 πλευρές του ψωμιού, επίσης ρίξτε και λίγο τριμμένο πιπέρι εάν έχετε. Επιστρέψτε το στο φούρνο για 10 έως 15 λεπτά ή έως λιώσει το τυρί και βγάλει φυσαλίδες. Κόψτε και σερβίρετε
Καλή Απόλαυση