Διαφήμιση

Συστατικά

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
150 γρ. λάχανα, σπανάκι ή άλλα χόρτα ψιλοκομμένα
400 γραμμάρια ξηρά φασόλια γίγαντες, βρασμένα
400 γρ. τομάτες ψιλοκομμένες 
1 κουταλιά της σούπας ΜΕΛΙ 
1 μικρή κόκκινη πιπερίτσα, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
10 γραμμάρια φρέσκου μαϊντανό ψιλοκομμένο

Μέθοδος
Ζεσταίνετε το φούρνο 200 ° C /αέριο 6. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο
τηγάνι ή σε κατσαρόλα σε μεσαία θερμότητα. Προσθέτετε το κρεμμύδι με αρκετό αλάτι
και πιπέρι, στη συνέχεια μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

Ρίξτε τα χόρτα και μαγειρέψτε για άλλα 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τα
φασόλια, ντομάτες, μέλι, τσίλι, κανέλα και ρίγανη και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.
Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει, στη συνέχεια μεταφέρετε στο φούρνο και ψήνετε
για 20-25 λεπτά και οι γεύσεις ενσωματωθούν (αν δεν έχετε φούρνο ή κατσαρόλα,
απλά μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί).
Αφαιρέστε από το φούρνο, πασπαλίστε πάνω με το μαϊντανό και σερβίρετε.

ΠΗΓΗ: deliciousmagazine.co.uk

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση