Υλικά
1 κιλό χοιρινές μπριζόλες
Αλατοπίπερο
250 με 300 γραμμάρια κρεμμύδια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
Περίπου 500 χιλιοστόλιτρα ζεστού νερού
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Καλύπτουμε τις μπριζόλες με διάφανη μεμβράνη και τις χτυπάμε με το ειδικό εργαλείο να λεπτύνουν.Τις αλατοπιπερώνουμε.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.Ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τις μπριζόλες για 8-10 λεπτά και απ τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Στη συνέχεια βάζουμε 4 κ.σ ελαιόλαδο στο τηγάνι χαμηλώνουμε την φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.Αλατίζουμε.
Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά,ρίχνουμε τη μουστάρδα ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι.Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε 100 ml απ το νερό και τηγανίζουμε μέχρι να εξατμιστεί.Το κάνουμε 3 φορές δηλ 300 ml.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες στο τηγάνι ρίχνουμε 100 ml νερό σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 10 με 12 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε άλλα 100 ml σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε άλλα 15 λεπτά.
Συνοδεύουμε με πατάτες βραστές η τηγανιτές.
Καλή σας όρεξη!!!!