Υλικά

8 χοιρινές μπριζόλες
700 γρ μανιτάρια
3 κρεμμύδια
50 ml λευκό κρασί
ελαιόλαδο 20 ml
Βούτυρο 30 γρ
Αλάτι, πιπέρι, κύμινο για γεύση.

Εκτέλεση

Κόβουμε τα πλυμένα και καθαρισμένα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
Κόβουμε το καθαρισμένο κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα. Στον πάτο ενός φαρδιού ταψιού, απλώστε τα μισά μανιτάρια και τα κρεμμύδια.
Τα αλατίζω και ριχνω και μαύρο πιπέρι και κύμινο. Από πάνω βάλτε τις μπριζολες, τις αλατίζετε με τον ίδιο τρόπο.
Αραδιάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα μανιτάρια και τα κρεμμύδια. Αλατίζω, προσθέτω το λαδι και το κρασί.
Τυλίγω το πάνω μέρος με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 1 ώρα και 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Στη συνέχεια αφαιρώ το αλουμινόχαρτο, κόβω το βούτυρο σε κομμάτια και τα απλώνω απο πάνω .
Το ξαναβάζω στο φούρνο και ψήνω μέχρι το κρέας να πάρει κόκκινο χρώμα.

H Συνταγή είναι απο το Στην κουζίνα του Yellow Rose