Χοιρινή τηγανιά με λουκάνικο και μπαλσάμικο!

Υλικά

500 γρ χοιρινή για τηγανιά
βούτυρο
3 λουκάνικα
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
πιπέρι-ρίγανη
1 φλυτζανι καλό ξύδι βαλσάμικο
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
πράσινη σαλάτα (σγουρό μαρούλι,ρόκα,σπανακι)

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κύβους το χοιρινό.Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε το χοιρινό να σωταριστεί σε τηγάνι με το βούτυρο ,το πιπέρι και την ρίγανη.
Ρίχνουμε τα λουκάνικα όταν το κρέας έχει σχεδόν σωταριστεί. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και προσθέτουμε την ζάχαρη.
Ανακατεύουμε..Προσθέτουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού. Η τηγανιά έχει καραμελώσει και είναι έτοιμη.
Σερβίρεται μαζί με πράσινη σαλάτα !

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με Πέννες Σπανάκι και τυρί παρμεζάνα
Επόμενο άρθροΤο πιο τέλειο Γλυκό Ψυγείου…θα φτιάχνετε συνέχεια