Χοιρινός λαιμός στο τηγάνι με καραμελωμένα κρεμμύδια!

Υλικά

4 μπριζόλες
2 κρεμμύδια σε λωρίδες
1 κσ Καστάνη ζάχαρη
1 κσ ρίγανη
1 κσ ξύδι
Αλατοπίπερο
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο Lurpak

Οδηγίες μαγειρέματος

Βήμα 1
Σε ενα βαθύ σκεύος με ελαιόλαδο και βούτυρο ρίχνουμε τις μπριζόλες να πάρουν καλά χρωμα
Βήμα 2
Σε άλλο ρίχνουμε ελαιόλαδο τη ζάχαρη και τα κρεμμύδια και τα καραμελώνουμε
Βήμα 3
Μόλις γίνουν τα κρεμμύδια τα βάζουμε στις μπριζόλες, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά κι αφήνουμε να σιγοβρασουν.

Προηγούμενο άρθροΤηγανητά Μανιτάρια με σκόρδο μέλι και μπαλσάμικο
Επόμενο άρθροΒελούδινη σιμιγδαλένια κρεμούλα για μικρούς και μεγάλους!!!!!