Χοιρινός λαιμός στο τηγάνι με καραμελωμένα κρεμμύδια!
Υλικά
4 μπριζόλες
2 κρεμμύδια σε λωρίδες
1 κσ Καστάνη ζάχαρη
1 κσ ρίγανη
1 κσ ξύδι
Αλατοπίπερο
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο Lurpak
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Σε ενα βαθύ σκεύος με ελαιόλαδο και βούτυρο ρίχνουμε τις μπριζόλες να πάρουν καλά χρωμα
Βήμα 2
Σε άλλο ρίχνουμε ελαιόλαδο τη ζάχαρη και τα κρεμμύδια και τα καραμελώνουμε
Βήμα 3
Μόλις γίνουν τα κρεμμύδια τα βάζουμε στις μπριζόλες, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά κι αφήνουμε να σιγοβρασουν.