Χοιρινό Κότσι με λαχανικά στο φούρνο
Συστατικά
1 κιλό χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο
2 ξηρά κρεμμύδια στιφάδου
1/2 Σέλινο
3 καρότα
3 πιπεριές κόκκινες
5 σκελίδες σκόρδο
6 πατάτες
1 κγ πάπρικα
άλατι
μαύρο πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
Στην μύτη κγ κόκκους ζάχαρη
1 κύβο ζωμός λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
Παρασκευή
Κόψτε το κρέας σε χονδρά κομμάτια (για 1 μερίδα), αλατίστε και ρίξτε μαύρο πιπέρι και τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι σε όλες τις πλευρές.
Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα λαχανικά σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε τα καρυκεύματα και ρίξτε 3 φλιτζάνια νερό.
Τοποθετήστε το κρέας σε ένα πήλινο δοχείο προσθέστε το μείγμα λαχανικών, κλείνουμε το καπάκι ή σκεπάζουμε το ταψί μας με βρεγμένη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 ° C περίπου για 2 ώρες.
Όταν τα φαγητό είναι έτοιμο μπορούμε να περάσουμε στο μπλέντερ τα λαχανικά και να έχουμε μια παχύρευστη σάλτσα λαχανικών.
Καλή Απόλαυση