Υλικα
χοιρινό – 800 g
σκόρδο – 3 – 4 σκελίδες
κρεμμύδι – 2 κεφάλια
μανιτάρια – 200 g
1 και 1/2 κουτ. χυμός ντοματας
πάπρικα
μαϊντανός
λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια, το σκόρδο και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια σε λωρίδες.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λάδι και το ζεσταίνουμε, βάζουμε το κρέας κομμένο σε φέτες, πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατέψτε τα πάντα και βάλτε ένα καπάκι στο τηγάνι.
Όταν τσιγαριστεί το κρέας, προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι, και λίγο αργότερα και τα μανιτάρια.
Αφήνετε να ψηθούν σκεπασμενα με το καπακι, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Μόλις μαλακώσουν λιγο , καρυκεύουμε με παπρικα και μαύρο πιπέρι.
Βάζουμε όλα σε ένα ταψί. Προσθέτουμε το χυμό ντοματας και νερο ανακατέψτε ξανά.
Ψήνουμε στου 170 βαθμούς μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει μόνο το λαδι.
Σερβίρουμε με φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Καλή Απόλαυση