Υλικά
1 Κιλό χοιρινό σπάλα Κομμένο σε κομμάτια
1 κούπα του καφέ λάδι
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Ποτηράκι του κρασιού κρασί άσπρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 Ματσάκι Σέλινο ψιλοκομμένο
2 Κουτάλια σούπας άνηθο
1 Πράσινη Πιπεργιά ψιλοκομμένη
1/2 Πιπεργιά chili
1 Κούπα χυμό ντομάτας σπιτική
1 Κουτάλι σούπας πελτέ 250 γρ.
Φασόλια μαυρομάτικα
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα με νερό βράζω τα φασολάκια για 15 έως 20 λεπτά τα σουρώνω και τα ξεπλένω με ζεστό νερό.
Να φύγει η μαυρίλα. Σε μία κατσαρόλα που καίει προσθέτω το λάδι να κάψει.
Σοτάρουμε το κρέας από τις δύο μεριές ωσότου πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι μαζί με το καρότο και τα Φασολάκια και τα σοτάρουμε όλα μαζί.
Τα σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε αλάτι πιπέρι τον πελτέ και το χυμό ντομάτας τέλος τα λαχανικά προσθέτουμε και δύο κούπες ζεστό νερό ίσως χρειαστεί ακόμη λίγο.
Σερβίρουμε και καλή απόλαυση!!
Η Συνταγή είναι της κας Marianthi Kalogiros