Υλικά

700 g κρέας (χοιρινό, κοτόπουλο)
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 κεφαλή ξηρού κρεμμυδιού
1 μάτσο φρέσκα κρεμμύδια
2 ψητές πιπεριές
2 – 3 σκελίδες σκόρδου
Αλάτι, φρέσκο ​​θυμάρι, μαύρο πιπέρι, μαϊντανό.

Εκτέλεση

Κόβω το κρέας σε μικρούς κύβους και το σοτάρω σε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Όταν γίνεται κόκκινο κόκκινο σε όλες τις πλευρές, προσθέστε λίγο νερό και σιγοβράστε κάτω από ένα καπάκι για περίπου 15 λεπτά. Αφού εξατμιστεί το νερό, προσθέστε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τα κρεμμύδια, αλάτι. Προσθέτω επίσης τι ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου. Σχεδόν στο τέλος προσθέτω τις ψητές πιπεριές, φρέσκα κρεμμύδια. Καρυκεύω με μαύρο πιπέρι και φρέσκο ​​θυμάρι. Σερβίρετε και πασπαλίστε με μαϊντανό. Αυτό είναι – γρήγορο, εύκολο και πολύ νόστιμο!

Καλή Απόλαυση. Και … μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό μπαχαρικό – μια πρέζα αγάπης! ❤