Χοιρινό με καραμελωμένα κρεμμύδια

Υλικά

500 g χοιρινό σε κομματάκια
αλάτι,
πιπέρι τριμμένο,
1 πρέζα πάπρικα.
1 κεφάλι κρεμμύδι
1 μικρό φλιτζάνι του καφέ με κόκκινο κρασί
1 μικρό φλιτζάνι του καφέ νερό

Εκτέλεση

Αρωματίζω τα κομμένα σε κομμάτια 500 g χοιρινό πόδι με αλάτι, πιπέρι τριμμένο, πρέζα πάπρικα και αφήνω στην άκρη.
Τηγανίζω τα κομμάτια σε ζεστό λάδι, και σε άλλο τηγάνι τηγανίζω μέχρι να καραμελώσω τα κρεμμύδια κομμένα σε μισοφέγγαρά. Ανακάτεψα τα κρεμμύδια με το κρέας και έριξα κόκκινο κρασί και την ίδια ποσότητα νερού.
Άφησα να σιγοβράζοντας σε μια ήσυχη φωτιά για λίγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και να πάρω μια σάλτσα. Συνοδεύω την τηγανιά με 1 ποτήρι Cabernet Sauvignon και τυρί φέτα
Βγήκε απίστευτα νόστιμο – χοιρινό με καραμελωμένα κρεμμύδια ❤️

Καλή όρεξη! 🙃