Ψαροκεφτέδες
Σήμερα έχουμε υπέροχα, τρυφερά ψαροκεφτέδες
700-800 γρ κιμά (από λούτσους, τούνα, Μπακαριάρο, λευκό ψάρι)
1 μεγάλο κρεμμύδι
5 φέτες ψωμί
100 ml νερό / γάλα
1-2 αυγά
50 γρ λάδι
25 g άμυλο πατάτας
αλάτι, πιπέρι, καρυκεύματα ψαριού
φρυγανιά τριμμένη (για το πανάρισμα)
λάδι (για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση
– Τρίψτε το φιλέτο ψαριού σε ένα μπλέντερ σε χοντρό κιμά
– Κόβουμε το κρεμμύδι και το ροδίζουμε λίγο
– Μουλιάζουμε το ψωμί σε γάλα για μερικά λεπτά
– Στο μπλέντερ αλέστε τα κρεμμύδια, το ψωμί και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν
– Συνδυάστε όλα τα υλικά με κιμά. Προσθέτουμε μπαχαρικά και αφήνουμε στο ψυγείο για 30-60 λεπτά
– Στη συνέχεια φτιάχνουμε κοτολέτες, τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε στο λάδι μέχρι να ροδίσουν
Νόστιμοι!!! 💞