Ψαρομπιφτέκια 🐟

Είναι τόσο νόστιμοι και εύκολοι να γίνουν! Μπορείτε να τα τηγανίσετε, να τα ψήσετε ή ακόμα και να τα τηγανίσετε στον αέρα! Ιδού πώς τα έφτιαξα:

Συστατικά

4 ψάρια χωρίς κόκαλα 🐟 όπως ο μπακαλιάρος
1 κοτσάνι σέλινο
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
1 λευκό κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού (τριμμένη φρυγανια)
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
αλάτι πιπέρι
2 κουταλάκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 αυγα
Κομμάτι τριμμένο μάραθο

Εκτέλεση

Βράζουμε 4 κομμάτια μπακαλιάρου χωρίς κόκαλα σε νερό με 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους πιπεριού, 1 μίσχο σέλινο 1 φύλλο δάφνης και 1 λευκό κρεμμύδι. Μόλις ψηθεί το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Πετάξτε τα πάντα εκτός από τα ψάρια.
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, ψιλοκόψτε το ψάρι με τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια προσθέστε τα ψίχουλα ψωμιού, πιπέρι, κρεμμύδια, μαϊντανό 🌿, αυγά, τριμμένο μάραθο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και τα αφήνουμε στην άκρη για να τηγανιστούν, να ψηθούν ή να τηγανιστούν στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.

Καλή Απόλαυση !