Ψημένο ψωμί με πιπεριές
Στη φρενίτιδα μου για να προσθέσω ψητές πιπεριές σε κάθε πιθανό φαγητό, έχω προετοιμάσει ένα τοστ τυριού , με μοτσαρέλα και λίγες λωρίδες ψημένων πιπεριών. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να γευτώ αυτό καλοκαίρι.
Συστατικά
8 ψιλές φέτες ψωμιού
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250 γραμμάρια μοτσαρέλα
Ψητές πιπεριές
Αλατι
Οδηγίες
Βουρτσίστε και τις δύο πλευρές των φετών του ψωμιού με ελαιόλαδο.
Βάλτε τριμμένη μοτσαρελα πάνω απο κάθε φέτα ψωμιου.
Ζεσταίνετε ένα αντικολητικο τηγανι και όταν είναι πολύ ζεστό βάλτε το ψωμί στο τηγάνι με μοτσαρέλα από πάνω. Τοποθετήστε λωρίδες από τις ψητές πιπεριές πάνω από κάθε φέτα ψωμιού.
Φρυγανίστε το ψωμί και όταν αρχίζει να γίνετε καφέ, βάζετε από πάνω μια άλλη φρυγανισμένη φέτα ψωμιού, συνδυάζοντας μοτσαρέλα με μοτσαρέλα.
Ψήνετε για λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά, πιέζοντας το τυρί για να το λιώσει και να αγκαλιασει τις ψητές πιπεριές.
Βεβαιωθείτε ότι δεν καίει και το σερβίρετε ζεστό από το τηγάνι.