Μπισκοτοκούλουρα με ζάχαρη

Υλικά

2 αυγα
50 γρ. Ζάχαρη
100 ml. ηλιέλαιο
πορτοκαλί ξύσμα
300 γρ. Αλεύρι (απλό αλεύρι)
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 κρόκος αυγού
καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, ζάχαρη και χτυπάμε με σύρμα χειρός συνεχίζουμε ρίχνουμε το λάδι, ξύσμα πορτοκάλι, κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπεικιν και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να πάρουμε μία στιβαρή ζύμη.
Λαδώνουμε τα χέρια παίρνουμε μικρές δόσεις και πλάθουμε διαφορα σχέδια και τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Αλείφουμε με αυγό και τα περνάμε μέσα από ένα μπολ με  ζάχαρη να καλυφθούν πλήρως . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρίνό Γλυκό ψυγείου με την βελούδινη Μους Λευκής Σοκολάτας (Video)
Επόμενο άρθροΣυκωτάκια κοτόπουλου με λαχανικά