ΥΛIΚΑ
3 μεγάλα κολοκυθάκια
2 καρότα, αποφλοιωμένα
1 πατάτα μεσαίου μεγέθους, αποφλοιωμένη
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
4 αυγά
1½ φλιτζάνια απλό αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
1 κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 C βαθμούς Κελσίου.
Τρίβετε τα κολοκυθάκια, τα καρότα και την πατάτα στον τρίφτη και τα βάζετε σε ένα
μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το κρεμμύδι σας.
Ανακατέψτε τα υλικά μαζί και τώρα προσθέστε το μαϊντανό και τον άνηθο και ανακατέψτε
ξανά.
Πασπαλίζετε με την αποξηραμένη ρίγανη, την πάπρικα ,το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε.
Χτυπήστε 4 αυγά και ρίξτε αυτά πάνω από το μείγμα σας πριν ανακατέψετε καλά.
Τώρα κοσκινίστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε κόσκινο πάνω από το μίγμα.
Ανακατέψτε το μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι.
Ρίχνετε το λάδι πάνω από το μείγμα και ανακατεύετε.
Τώρα λαδώστε ένα ταψί της επιλογής σας και ρίξτε το μείγμα σας.
Απλώστε για να κάνετε το πάχος ομοιόμορφα.
Όταν ο φούρνος σας έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, τοποθετήστε το ταψί στο κέντρο
του φούρνου και ψήστε για περίπου 40-45 λεπτά.
Με ένα μαχαίρι ελέγξετε ότι το μείγμα έχει ψηθεί.
Αφήστε να κρυώσει πριν κόψετε σε φέτες.