Δείτε Επίσης: Πεντανόστιμο γρήγορο πρωινό – ζεστό σάντουιτς σε 2 λεπτά | Όταν θέλω πίτα γρήγορη και νόστιμη
Πατάτες με κρεμμύδια, ζαμπόν και αυγά
Υλικά
– 600 γρ. πατάτα
– 1 κρεμμύδι
– 2 κρεμμύδι
– λάδι
– 150 γρ. ζαμπόν
– πιπέρι
– 4 αυγά
– αλατι
– 50 ml γάλακτος
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτά να μαλακώσουν
- Στραγγίζουμε τις πατάτες και αφήνουμε στην άκρη.
- Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξηρό κρεμμύδι σε φέτες, και το ζαμπόν σε κομματάκια.
- Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να κάψει και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια καλά.
- Προσθέτουμε τις βραστές πατάτες στο τηγάνι και ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε και το ζαμπόν και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι πιπέρι και γάλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα αυγών μέσα στις πατάτες και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα και ανακατεύουμε