Δείτε Επίσης: Πεντανόστιμο γρήγορο πρωινό – ζεστό σάντουιτς σε 2 λεπτά | Όταν θέλω πίτα γρήγορη και νόστιμη

Πατάτες με κρεμμύδια, ζαμπόν και αυγά

Υλικά

– 600 γρ. πατάτα
– 1 κρεμμύδι
– 2 κρεμμύδι
– λάδι
– 150 γρ. ζαμπόν
– πιπέρι
– 4 αυγά
– αλατι
– 50 ml γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτά να μαλακώσουν
  2. Στραγγίζουμε τις πατάτες και αφήνουμε στην άκρη.
  3. Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξηρό κρεμμύδι σε φέτες, και το ζαμπόν σε κομματάκια.
  4. Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες
  5. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να κάψει και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια καλά.
  6. Προσθέτουμε τις βραστές πατάτες στο τηγάνι και ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
  7. Προσθέτουμε και το ζαμπόν και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε.
  8. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι πιπέρι και γάλα.
  9. Αδειάζουμε το μείγμα αυγών μέσα στις πατάτες και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα και ανακατεύουμε
Δείτε Επίσης: Πεντανόστιμο γρήγορο πρωινό – ζεστό σάντουιτς σε 2 λεπτά | Όταν θέλω πίτα γρήγορη και νόστιμη
Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστό κέικ αμυγδάλου
Επόμενο άρθροΜία υπέροχη σαλάτα για πλήρες γεύμα