Ένα κλασικό Κεμπαπ

Συστατικά:

2 κόκκινα κρεμμύδια
1 κανονικό κρεμμύδι
1/2 μάτσο φρέσκο ​​μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ΛΑΔΙ
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Πιπέρι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας κόκκινη σκόνη πάπρικας
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
700 γραμμάρια κιμά (χρησιμοποίησα μικτό αρνί και βόειο κρέας)
περίπου 4-5 κουταλιές της σούπας νερό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το κιμά μαζί με όλα τα υλικά


Το μυστικό είναι ότι πρέπει να ζυμώνομαι για μεγάλο χρονικό διάστημα έχω ζυμώσει για
περίπου 20 λεπτά. Οση ώρα ζυμώνω ρίχνω και απο μια κουταλιά νερό στο χέρι μου.
Σκεπάζουμε τον μείγμα κιμά με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία νύχτα,
πρέπει να είναι πολύ καλό

Βγάζουμε απο το ψυγείο και το πλάθουμε τα κεμπαπ και μετα το περνάμε στο καλαμακι και το πλάθουμε και πάνω στο καλαμάκι μας


Μπορούμε να βάλουμε σε καλαμάκια και κάποια άλλα να αφήσουμε χωρίς να τα βάλουμε σε καλαμάκι.


Βάζουμε ένα τηγάνι στην φωτιά με αρκετό λάδι και τηγανίζουμε πρώτα τα κεμπαπ που δεν είναι σε καλαμάκι και μετα με τα καλαμάκια.


Μπορείτε να τα συνοδέψετε με πιτούλες και σαλάτα

Ελπίζω ότι θα σας αρέσει και αυτή η ιδέα, απολαύστε την

Subscribe to recipe’s youtube channel here

 

Προηγούμενο άρθροΓρήγορο αλμυρό κέικ με πατάτα και τυρί φέτα !!!
Επόμενο άρθροΕύκολη συνταγή κέικ σοκολάτας