Ανάποδο Κέικ ροδάκινου με σιρόπι

Υλικά 

3 αυγά
1 κουπα ζάχαρη
1 φακ Ζάχαρη βανίλιας
Λίγο λάδι (2-3 κουταλιές της σούπας)
1 κουπα αλεύρι
1/2 φακ μπεικι παουντερ
3-4 κομμάτια βουτύρου
Κομπόστα ροδάκιο

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό ταψάκι (το ορυχείο έχει βάθος 24 εκατοστών) καραμελοποιήστε 3-4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
Στην καυτή καραμέλα βάζετε κομμάτια βουτύρου για να λιώσει.
Τακτοποιήστε πάνω από την καραμέλα τα κομμένα κομμένα ροδάκινα στραγγισμένα.

Για το μείγμα κέικ
Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη ζάχαρη βανίλιας, το λάδι και τέλος το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι στην καραμέλα και τα ροδάκινα και ψήνουμε στο χαμηλότερο
επίπεδο σε προθερμασμένο 170 ° μέχρι να είναι έτοιμο (30 λεπτά για μένα)
Ενώ είναι ακόμη ζεστό, ρίξτε το σιρόπι της κομπόστα (350 ml) πάνω του και αφήστε το να μουλιάσει καλά για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε το πάνω σε ένα δίσκο.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠαγωτό Μερέντας
Επόμενο άρθροΖουμερές και ελαφρώς τραγανές Τουλούμπες