Πατάτες στο τηγάνι με λαχανικά

Υλικά

700 με 800 gr πατάτες μικρές
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 πιάτο σπανάκι
1 κουταλιά λάδι
50 γραμμάρια βούτυρο
2 πρέζες αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
μαύρο πιπέρι
1 κσ τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες ρίξτε κρύο νερό πάνω από τις πατάτες να τις σκεπάσει.
Βράζουμε τις πατάτες για 10 με 12 λεπτά και μετά τις στραγγίζουμε σπαμε με το μαχαίρι το σκόρδο και κόβουμε σε φέτες το κρεμμύδι.
Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες και τέλος κόβουμε το σπανάκι με το μαχαίρι σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λάδι και βούτυρο να λιώσουνε σωτάρουμε το σκόρδο να πάρει χρώμα το σκόρδο
έδωσε ευχάριστη γεύση και μετά το απομακρύνουμε το τηγάνι.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι σωτάρουμε να μαλακώσει ρίχνουμε δύο πρέζες αλάτι ανακατεύουμε κρεμμύδι και όταν μαλακώσει ρίχνουμε τιςπιπεριές πάπρικα μαύρο πιπέρι και ανακατέβουμε να μαλακώσουν οι πιπεριές στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για να πάρουν χρώμα οι πατάτες.
Ρίχνουμε το σπανάκι και από πάνω τριμμένη παρμεζάνα μία κουταλιά της σούπας σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε τις πατάτες για 5 λεπτά

Δοκιμάστε αυτή την υπέροχη συνταγή

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΤυρόψωμο…αφρός…με τη γέμιση στη μέση
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα με κέτσαπ