Φροντίστε να δοκιμάσετε αυτήν τη συνταγή μαγειρεμένη σε ένα τηγάνι 🙂

Οικονομικό και νόστιμο πιάτο κοτόπουλου

Υλικά:

– 500 γραμμάρια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα σε κομματάκια κομμένο
– 3 πατάτες
– 3 ντομάτες
– 2 σκελίδες σκόρδου
1 ποτήρι νερό
– Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, θυμάρι, μαύρο πιπέρι, τσίλι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια
Λαδώνουμε το τηγάνι και τηγανίζουμε ελαφρως να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε να το μαγειρεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα.
Ρίχνουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε.
Ελέγχουμε με ένα πηρούνι ότι είναι μαλακές οι πατάτες
Καρυκεύουμε με όλα τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε ένα ποτήρι στρώνουμε απο πάνω τις φέτες ντομάτας ριγανι και αλάτι.
Αφήνουμε μέχρι μαλακώσουνε πλήρως η πατάτα και το κοτοπουλου.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομένο μαιντανό

Ετοιμο…..

 

Προηγούμενο άρθροXοιρινό φιλέτο με σάλτσα σύκου
Επόμενο άρθροΧασαπούρι στο τηγάνι…τα υπέροχα κασερόψωμα