Μοσχάρι με κόκκινο κρασί

Συστατικά για 4 άτομα:

-800 γραμμάρια βοείου κρέατος
-1 κρεμμύδι
-2 σκελίδες σκόρδου
-2 καρότα
-3 πατάτες
-200 γραμμάρια θρυμματισμένης ντομάτας
-200 ml κόκκινου κρασιού
-200 ml ζωμού
-1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
-αλατοπίπερο
-ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 3 κσ ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας απο όλες τις πλευρές να γίνει καφέ. Βγαζουμε το κρέας σε ένα πιάτο.
Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδι , καρότο κομμένο σε κυβάκια, ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι πιπέρι μέχρι να μαλακώσουν όλα μαζί.

Προσθέστε την ντομάτα , θυμάρι, και ανακατέψτε και αφήστε να βρασει.
Προσθέστε το κρέας και ανακατέψτε , ρίξτε το κρασί και τον ζωμό, αλάτι πιπέρι και σκεπαστε
να βρασει καλα το κρέας και να πήξει και σάλτσα λίγο μετά προσθέστε τις πατάτες.
Σκεπαστε και αφήστε να βράσουν και οι πατάτες και να πήξει η σάλτσα.
Βγάζετε στο πιάτο και καλή απόλαυση

Καλη Απολαυση

 

 

Προηγούμενο άρθροΤα υπέροχα τυροπιτάκια Κουρού
Επόμενο άρθροΕκμεκ Κανταΐφι…All time classic