Γεμιστές Κόκκινες Πιπεριές

Εύκολη συνταγή, με απίθανη γεύση!!

ΥΛΙΚΑ :

• 3 κόκκινες πιπεριές, κομμένες στη μέση, καθαρισμένες
• 500 γρ. άπαχο μοσχάρι, ψιλοκομμένο
• 300 γρ. ψιλοκομμένο σπανάκι
• 1 μέτριο κολοκυθάκι, χοντροκομμένο
• 1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
• 80 γρ. βούτυρο
• 1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
• 1/2 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
• Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
• 800 γρ. ντοματάκια κονκασέ
• 100 γρ. τυρί φέτα
• ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μοσχάρι, το σπανάκι, το κολοκυθάκι, το κρεμμύδι, το βούτυρο, το αυγό, την ρίγανη, το αλάτι και το αλεσμένο πιπέρι. Ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά τα υλικά.
Τοποθετήστε τις έτοιμες, κομμένες στη μέση πιπεριές, σε λαδωμένο ταψί 20 με 30 cm και γεμίστε κάθε μισή πιπεριά με το μείγμα κρέατος. Ρίξτε τις ντομάτες πάνω από τις πιπεριές και πασπαλίστε με το τυρί φέτα. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και καλύψτε το ταψί με λαδόκολλα. Ψήστε για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια βάλτε την λαδόκολλα και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως το μείγμα κρέατος και οι πιπεριές να είναι τρυφερές. Θα χρειαστείτε περίπου ακόμα 30 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό με φρέσκο, νόστιμο ψωμί.

Καλή απόλαυση!!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο (video συνταγή)
Επόμενο άρθροΕύκολη Πίτα με Σπανάκι και Ζαμπόν