Αρωματική μελιτζάνα με λαχανικά και γλυκιά σάλτσα

Υλικά

1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κίτρινες πιπεριές
1 κόκκινη πιπεριά καφτερή
1 κόκκινη πιπεριά
1 μελιτζάνα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ.ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές ξίδι κρασιού
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
σκόρδο
αλάτι
μαϊντανό
άνηθο
λιναρόσπορος
σουσάμι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομμάτια όλες τις πιπεριές, το κρεμμύδι, την μελιτζάνα.Ψιλοκόβουμε τον άνηθο τον μαιντανό και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Βάζουμε την μελιτζάνα σ ένα μπολ και την πασπαλίζουμε με το κορν φλάουερ.

Σ ένα μπολάκι αναμιγνύουμε την σόγια, το ξύδι, την ζάχαρη, την πάστα ντομάτας το σκόρδο και το λάδι.

Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις μελιτζάνες. Μόλις ροδίσουν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε σουρωτήρι.
Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις τηγανισμένες μελιτζάνες και συμπληρώνουμε την σάλτσα σόγιας.
Μαγειρεύουμε άλλα 5 λεπτά και προσθέτουμε τον άνηθο τον μαιντανό και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με το σουσάμι τον λιναρόσπορο τον μαιντανό τον άνηθο και το υπέροχο και μυρωδάτο φαγητό μας είναι έτοιμο. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι ή τηγανιτες πατατες ή και με φέτα 
Δοκιμάστε το!!!!!!

Καλή σας όρεξη!!!!!

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΑφράτο κέικ με καραμέλα
Επόμενο άρθροΕύκολο και νόστιμο πατατόψωμο