Αυγά με ντομάτες και πιπεριές

Υλικά:

1 κρεμμύδι,
2 πράσινες – κοκκινες πιπεριές
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
3 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους.
αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
4-5 αυγά
100 γρ τυρί
φρέσκο ​​μαϊντανό

Δείτε πώς το φτιάχνω:

Τηγανίζουμε ένα κρεμμύδι, τηγανίζουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε σε λωρίδες, τις τηγανίζουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας πάπρικα και σχεδόν αμέσως «σβήνουμε» με τις ντομάτες.
Αν έχουν χοντρή φλούδα – ξεφλουδίστε τες.
Το αφήνω στη φωτιά όσο μαγειρεύονται οι ντομάτες, προσθέτω αλάτι και μια πρέζα ζάχαρη, ανακατεύω, δοκιμάζω …
Τέλος, σπάω τα αυγά χωρίς να ανακατεύω, κάνω μόνο διαδρομές με πηρούνι στη σάλτσα μέχρι να σφίξουν τα αυγά.
Το βγάζω από τη φωτιά, περιμένω λίγο και μόνο τότε σπάω το τυρί για να μην λιωσει.
Ξέχασα και τον φρέσκο ​​μαϊντανό …

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΚρέμα καραμελέ
Επόμενο άρθροΤραβηχτές Μάνης