Αυγά σε σάλτσα ντομάτας με φέτα

Απαραίτητα προϊόντα:

4 ντομάτες
2 κουταλιές της σούπας πουρέ ντομάτας
1 κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
Όσα αυγά χρειάζεστε
Τυρί
Μαϊντανός και ξυρό δυόσμο

Εκτέλεση:

Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρω τα κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτω τις ντομάτες τις οποίες κόβω σε μικρά κυβάκια και περιμένω να εξατμιστεί
τα υγρά στη μέση. Στη συνέχεια προσθέτω αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για να μειώσει την οξύτητα. Προσθέτουμε τον πουρέ διαλυμένο σε λίγο νερό και  αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε δυόσμο και μαύρο πιπέρι. Αφού πήξει η σάλτσα, χτυπάω τα αυγά από πάνω και σιγοβράζω για 4-5 λεπτά (για μένα ο κρόκος έμεινε ρευστός). Σερβίρουμε με μαϊντανό και τυρί!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. “Πάρτε δύο φέτες φρέσκο ψωμί!”

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣπανακόρυζο παραδοσιακό με πολύ εύκολη συνταγή
Επόμενο άρθροΣιμιγδαλένιος Χαλβάς με γλασο ζάχαρης