ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
2 κιλά αρνί
1-2 μεσαία κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
2 κουταλάκια αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι.
1 κσ ξηρή μέντα.
1 κγ κύμινο σκόνη.
1/2 κγ κανέλα.
1 ψωμάκι του HotDog
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚA
1 κσ αλεύρι 

ΟΔΗΓΙΕΣ
Βυθίστε το ψωμάκι στο νερό μέχρι να μαλακώσετε.
Ανακατέψτε όλα τα άλλα συστατικά μαζί. Βγάλτε το ψωμάκι από  νερό και στύψτε να μην μείνει καθόλου υγρασία.


Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι να ενσωματωθούν σωστά.
Εάν κάνετε κεφτεδάκια, κυλάτε σε μικρές μπάλες ή τυλίγετε το κρέας γύρω από λαδωμένα καλαμάκια. 


Καλύψτε τα κεμπάπ με αλουμινόχαρτο και μαγειρέψτε σε φούρνο 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
Ενώ τα κεμπάπ είναι στο φούρνο, ανάψτε φωτιά και λιπαίνετε καλά την σχάρα σας με λάδι.
Τοποθετήστε τα κεμπαπ στη σχάρα για 5 λεπτά ή λιγότερο για να πάρουν το χρώμα και τα σημάδια του ψησίματος.
Απολαύστε με την επιλογή των πλευρικών πιάτων όπως το τζατζίκι

amiraspantry.com

Προηγούμενο άρθροΜοσχάρι Λεμονάτο
Επόμενο άρθροΠαπαρδέλλα με λουκάνικο και μάραθο