ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
450 gr σπαγγέτι
450gr μοσχαρίσιο κιμά
1/3 κούπας τριμμένη φρυγανιά
1/4 κούπας. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/4 κούπας φρέσκια ​​τριμμένη παρμεζάνα, συν επιπλέον για το σερβίρισμα
1 αυγό
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
Αλάτι 
1/2 κουτ. κόκκινες νιφάδες πιπεριού
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80gr  σάλτσα ντομάτας
1 φύλλο δάφνης
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και στραγγίξτε τα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το κιμά τριμμένη φρυγανιά, μαϊντανό, παρμεζάνα, αυγό, σκόρδο, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν και στη συνέχεια  σχηματίστε 16 μπάλες.
Σε ένα μεγάλο τηγανι με μέση φωτιά, ρίξτε λάδι να κάψει. Προσθέστε τα κεφτεδάκια και μαγειρέψτε, γυρίζοντας περιστασιακά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές, περίπου 10 λεπτά. Μεταφέρετε κεφτεδάκια σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το κρεμμύδι στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει, 5 λεπτά. Προσθέστε την σάλτσα ντομάτας και τα φύλλα δάφνης. Σοτάρουμε με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει. Ρίχνουμε τα κεφτεδάκια στο τηγάνι και ανακατευουμε να μέχρι να πήξει η σάλτσα, 8 έως 10 λεπτά.
Σερβίρετε τα ζυμαρικά με μια 3-4 κεφτεδάκια και σάλτσα. Απο πάνω ρίξτε παρμεζάνα πριν από το σερβίρισμα.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΜπουγάτσα νηστίσιμη με φύλλο βηρυτού
Επόμενο άρθροΚέικ Μπανάνα…για όλες τις ώρες