Το πιο ζουμερό brownie

250 γραμμάρια αλεύρι βρώμης
2 αυγα
250 ml γάλα βρώμης
80g σκόνη σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
90 γραμμάρια χουρμάδες στο μπλεντερ
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1 ποτήρι νερό
πρέζα αλάτι.

Εκτέλεση

1 Χτυπήστε τα αυγά με τους χουρμάδες, και αν θέλετε να βάλετε ζάχαρη 100 γραμμάρια.
2 Προσθέστε το λάδι, το γάλα και μια πρέζα αλάτι και ανακατεύετε τα πάντα μαζί
3 Προσθέστε τη σκόνη σοκολάτας και ανακατέψτε το μείγμα
4 Ποσθέστε το αλεύρι και το μπεικιν ενώ τα κοσκινίζετε, δηλαδή περνώντας το από ένα σουρωτήρι
5 Προσθέστε το ποτήρι βραστό νερό και ανακατέψτε τα καλά. Ρίχνουμε τη ζύμη σε καλούπι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς 35/40 λεπτά.

Καλη επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΓλυκιά Πατσαβουρόπιτα με καρύδι: Το τέλειο γλυκό για τον καφέ σας
Επόμενο άρθροΚέικ με μια ανεπανάληπτη κρέμα Nutella….