Κεφτεδάκια φούρνου με κιμά και μοτσαρέλα!

Υλικά:

800γρμ. κιμάς κοτόπουλου
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη
1 κρητικό παξιμάδι
1/2 σκελίδα σκόρδο
5-6 φυλλαράκια δυόσμου
1 αυγό
αλάτι και πιπέρι
400 γρ μοτσαρέλα
150 g σκληρή κίτρινη μοτσαρέλα / ίσως με κίτρινο τυρί / – η μοτσαρέλα είναι τριμμένη

Εκτέλεση

Αλέθουμε κρεμμύδι, το σκόρδο την πιπεριά και την ντομάτα στο πολυμίξερ. Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα λαχανικά, το αυγό, το παξιμάδι θρυμματισμένο, τον δυόσμο την τριμμένη μοτσαρέλα και το αλατοπίπερο.
Σε ένα μπολ βάζουμε νερό με λίγο ξύδι. Βρέχουμε ελαφρά τα χέρια μας και σχηματίζουμε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια.
Βάζουμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνουν.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: Вкусни рецепти с Валерия 

Προηγούμενο άρθροΜπαστουνάκια με σπανάκι και τυρί….φανατστική γεύση
Επόμενο άρθροΠώς να φτιάξετε το «θαυματουργό» ρόφημα!