Αφράτα τυροψωμάκια με γιαούρτι

Υλικά

300 γρ.αλεύρι
100 γρ.κορν φλάουερ
1 φακελάκι μπέινιν πάουντερ
1,5 κουταλάκι αλάτι
100 γρ. ανάλατο βούτυρο
150 γρ. τυρί κρέμα
180 γρ. γιαούρτι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σ ένα μπολ όλα τα υλικά. Το βούτυρο το κόβουμε μικρά μικρά κομματάκια. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας.
Την τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Ρίχνουμε αλεύρι στο τραπέζι μας και ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη με πάχος 1 εκ. Χαράζουμε την επιφάνεια του κατά μήκος και κατά πλάτος.


Έπειτα παίρνουμε το κουπατ και κόβουμε τη ζύμη.


Τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί τα αλείφουμε με αυγό,

τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για 25 λεπτά.
Την ίδια διαδικασία κάνουμε και με τα κομματάκια που περίσσεψαν από τη ζύμη.
Τα τυροψωμάκια μας είναι έτοιμα να συνοδεύσουν τον καφέ η το τσάι μας!!!!!
Γίνονται πεντανόστιμα!!!!!
Φτιάξτε τα!!!!

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΓρήγορο και εύκολο κέικ φράουλας
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια με ανθότυρο…η συνταγή είναι Σικελιάνικη