Γαρίδες σαγανακι

Υλικά

700 γρ μεγάλες γαρίδες ( αυτές είναι Tiger prawns Αυστραλίας),
2-3 μέτριες τοματες βγάζω τη φλούδα,
4-5 φρεσκα κρεμυδακια κομμένα 3.1/2 πόντους,
1 πιπερια κοκκινη σε μπαστουνάκια,
200 γρ φετα,
2-3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

Βαζω σε βαθύ τηγάνι λιγο λαδι, οταν ζεσταθεί, βαζω το σκόρδο ψιλοκομενο, τα κρεμυδακια, πιπερια

τα ψήνω για 3-4 λεπτά, μετα τις τομάτες κομμένες σε κυβάκια, να ψηθούν 4-5 λεπτά.
Εχω καθαρίσει τις γαρίδες, αφήνω τις ουρές και τα κεφάλια, να βράσουν 3-4 λεπτά,

εχω θρυματισει την φετα την προσθετω

αφήνω 1 λεπτό και σβήνω τη φωτιά γαρνίρω με μαιντανό.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών, μουστάρδας και τυριού
Επόμενο άρθροΑνάποδο Κέικ Μπανάνας