Γεμιστά μανιτάρια 

Βγαίνουν πολύ νόστιμα και ζουμερά. Μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό ή ζεστό γεύμα

✅Προϊόντα:

Μανιτάρια Champignons – 10 τεμ
Κιμάς – 250 g
Τυρί – 50 g
Αλάτι
Μπαχαρικά
Κρεμμύδι – 1 τεμ.

✅Μαγείρεμα:

Πλένουμε 10 μεγάλα μανιτάρια (δεν καθαρίζουμε), αφαιρούμε προσεκτικά το μισχο. Ψιλοκόψτε τους μισχους των μανιταριών.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Τηγανίζουμε σε προθερμασμένο τηγάνι για μερικά λεπτά και προσθέτουμε τα μανιτάρια στο κρεμμύδι.
Τηγανίζουμε μέχρι να είναι έτοιμα
Στον κιμά προσθέτουμε τα έτοιμα μανιτάρια με τα κρεμμύδια. Αλάτι και μπαχαρικά για γεύση και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε τα μανιτάρια πολύ σφιχτά με ένα μείγμα κιμά. Η κορυφή πρέπει να είναι σαν καπέλο.
Μεταφέρετε τα μανιτάρια σε λαδωμένη φόρμα. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί πάνω από τα μανιτάρια με κιμά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 30-35 λεπτά.
Το πιάτο φαίνεται πολύ όμορφο στο γιορτινό τραπέζι.

Καλή όρεξη!❤️

ДОМАШНИЕ РЕЦЕПТЫ

Προηγούμενο άρθροΩραία αλμυρά κουλουράκια….το καλύτερο είναι ότι γίνονται γρήγορα και εύκολα γιατί δεν υπάρχει μαγιά
Επόμενο άρθροΚρουασανακια γεμιστά με Nutella για σνακ ❤️