ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 φλιτζάνι κορν φλαουρ
3/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1/4 αλάτι
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κρόκους αυγού
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 φλιτζάνι κρέμα λεμόνι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα μπολ χτυπήστε μαζί το κορν φλαουρ, αλεύρι, μπεικιν παουντερ, μαγειρική σόδα και αλάτι.

Σε μια ξεχωριστό μπολ χτυπήστε βούτυρο και ζάχαρη. Προσθέστε τους κρόκους αυγού κάθε φορά, αναμειγνύοντας πριν από κάθε προσθήκη. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και στη συνέχεια ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη. Σχηματίστε τη ζύμη σε μια μπάλα και τυλίξτε σε πλαστικό περίβλημα, και βάλτε στο ψυγείο μία ώρα.

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180º.

Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίξτε τη ζύμη μπισκότων πάχους μισό και κάτι εκατοστά. Χρησιμοποιώντας έναν κοπτικό εργαλείο σε κύκλο ή ένα ποτήρι, κόψτε τη ζύμη και τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα βουτυρωμένο φύλλο ψησίματος. Ψήστε περίπου 13 λεπτά.

Μόλις κρυώσουν με ένα κουτάλι βάλτε την κρέμα λεμόνι στο κάτω μέρος ενός μπισκότου και κάντε σάντουιτς ένα άλλο μπισκότο από πάνω. Πασπαλίστε με ζάχαρη σκόνη και επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μπισκότα.

Credit to wide open eats

Προηγούμενο άρθροΟμελέτα Φούρνου με γιαούρτι και Chips…άλλο πράμα!!!
Επόμενο άρθροΣφολιατάκια Λιβανέζικα…χωρίς λάδι, χωρίς τηγάνισμα