Γεμιστά Μπισκότα

Αυτά τα γεμιστά μπισκότα με μήλο αχλάδι σταφίδα και μανταρινι είναι πραγματικά ακαταμάχητα 😋

Υλικά

Για τη γέμιση

1 μήλο
1 αχλάδι
1 μανταρίνι (μόνο χυμός)
2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα μανταρίνι
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 χούφτα σταφίδες

Για τη ζύμη
2 αυγα
5 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
10 γρ ζάχαρη βανίλιας
50 γραμμάρια κανονική ζάχαρη
6 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ με άρωμα βανίλιας
250 γρ αλεύρι 00
Ζάχαρη άχνη

Παρασκευή

Καθαρίζετε το μήλο και το αχλάδι και τα τρίβετε στο χοντρό του τριφτη, τα βάζετε στο τηγάνι, ρίχνετε τη ζάχαρη, το χυμό μανταρίνι, την κανέλα, το βούτυρο, όταν στεγνώσει ο χυμός προσθέτετε τις σταφίδες και τη μαρμελάδα, μαγειρεύετε για λίγες λεπτά, σβήστε και αφήστε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, τη ζάχαρη άχνη και την κανονική ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι, τη μαγιά και ζυμώνουμε καλά για λίγα λεπτά μέχρι να μην κολλάει πια η ζύμη σε μια συμπαγής ζύμη

Aνοιγετε με τα χέρια ή με πλαστη την ζύμη

απλώνετε την γέμιση στο μισο ημισφαίριο και κλεινετε διπλωνοντας σφραγίσετε μ ‘ενα πηρουνι

και ψήνετε στους 180° σε φούρνο για 20 λεπτά και μετά απολαμβάνετε τα μπισκότα ακόμα ζεστά με μια πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη ❤️

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Le Meravigliose Ricette di Ana

Προηγούμενο άρθροΑμαρτωλή Νηστίσιμη Σοκολατόπιτα: δελεάζει με την “αμαρτωλή” γεύση.
Επόμενο άρθροΧοιρινό με πατάτες