Γεμιστά Ρολά Κοτόπουλου

Απαραίτητα προϊόντα:

3 πατάτες
4 κουταλιές ξινή κρέμα ή γιαούρτι
4 κουταλιές αλεύρι
1 αυγό
αλάτι για γεύση
μαυρο πιπερι
200 γραμμάρια κομματιασμένου κοτόπουλου
μαιντανο για γευση
40 γραμμάρια κίτρινου τυριού
30 ml λαδιού

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια, τις στραγγίζουμε και τις τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το μισό στις πατάτες. Προσθέστε 2 κουταλιές ξινή κρέμα ή γιαούρτι, αυγό και αλεύρι.
Ανακατεύουμε και αλατίζουμε με πιπέρι.
Από αυτό το μείγμα απλώνουμε σε ένα καλά θερμαινόμενο τηγάνι και ψήνουμε τηγανίτες.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά κοτόπουλου μαζί με το υπόλοιπο μισό κρεμμύδι, μαϊντανό. Ανακατέψτε και προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετήστε λίγο από τη γέμιση στην τηγανίτα και τυλίξτε το. Επαναλάβετε με τις υπολοιπες. Βάλτε σε ένα λαδωμένο ταψί.
Ανακατέψτε 2 κουταλιές ξινή κρέμα ή γιαούρτι και τριμμένο τυρί. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε κουκουνάρια ή καρύδια. Απλώστε αυτό το μείγμα στις τηγανιΐες απο πάνω.
Βάζουμε σε προθερμασμένο στους 190 βαθμούς και ψήνουμε για 40 λεπτά

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜυζηθρόπιτες με ζύμη γιαουρτιού
Επόμενο άρθροΡολάκια της Χανούμισσας…Ανατολίτικο γλυκό καλοκαιρινό και πεντανόστιμο