Γεμιστές ελιές Μεσσήνης 

Εκτέλεση:

Πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι σε άλμη (μεγάλες)
Τριμμένη παρμεζάνα
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Τσίλι (μια πρέζα)
Τρίμα ψωμιού (μαλακό)
λευκό ξύδι
Αλάτι (μια πρέζα)
Ρίγανη

Παρασκευή

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε πολύ καλά, αν η ζύμη σας φαίνεται πολύ στεγνή μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά
νερό.
Στο τέλος της εργασίας η ζύμη πρέπει να είναι εύπλαστη, παίρνουμε τις ελιές, τις ανοίγουμε και τις γεμίζουμε, γεμίζοντας τις όπως
στη φωτογραφία και συμπιέζοντας τις καλά.
Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για λίγες ώρες στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚέικ με μαρμελάδα και σταφίδες
Επόμενο άρθροΠού τρώμε τις πιο νόστιμες παραδοσιακές πίτες στην Αθήνα -Με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο